Previous slide
Next slide

A decade long successful led migrations !

Geen standaard producten, maar projectmatig betaalbaar maatwerk leveren is onze kracht
Duurzaam en veilig verlichten, tegen de laagste operationele kosten

Van lichtbronnen naar verlichtingsgebieden

We genereren gecontroleerd licht, geen schijnwerpers. 

Middels een combinatie van verschillende optieken en vermogens is het mogelijk om één egaal lichtniveau te realiseren, hierdoor ontstaat een aangename lichtbeleving.

U en uw omgeving


Voor LuXuZ is het behoud van de duisternis net zo belangrijk als in het creëren van licht. 

Voor u betekent dit, uw specifieke en betaalbare terrein en & indoor LED verlichting. Aan de andere kant, een aangename duisternis voor uw naaste omgeving ,met minder energieverbruik en lagere bedrijfskosten. We genereren gecontroleerd licht, geen schijnwerpers!

Elk project kent een startpunt


Benieuwd naar onze succesvolle en onderscheidende manier van 
LED migraties en wat wij voor u kunnen betekenen? 
Wij zijn u graag van dienst, om uw specifieke situatie en wensen te vertalen naar uw mogelijkheden. Dat alles kost u 1,5 uur van uw tijd en in het ergste geval wordt u er veel wijzer van. Een afspraak waarop wij samen met u kijken naar vergelijkbare situaties, uitgangssituaties, doelen, onze aanpak en natuurlijk de resultaten na de migratie. En dat alles met een resultaat garantie voor aanvang!

ENKELE PROJECTEN

Rangeerterrein - Vrachtauto's

Innovatieve transportoplossingen. Technisch steeds weer een stap verder. 2000W SON-T armaturen welke vaak defect zijn en slecht zichtlicht besluiten opdrachtgever om over te stappen op de succesvolle dynamische terreinverlichting van LuXuZ. 74% energie besparing, perfect afgekaderd licht en medewerkers die weer veilig kunnen werken.

Productielijn - Farmacie

Deze farmaceut richt zich op innovatieve technologieën waarmee artsen de behandeling van vaatziekten voortdurend kunnen verbeteren. Voor deze nieuwbouw heeft LuXuZ in 2012 de gehele indoor en outdoor LED verlichting verzorgd. Na 9 jaar nog steeds perfect in bedrijf zonder tussentijds onderhoud..

Droog Doc - Zeeschepen

De reputatie van deze wereldspeler is gebaseerd op het leveren van korte doorlooptijden voor reparaties, werk van hoge kwaliteit en minimale uitvaltijd van schepen. Op een hoogte van 62m een lichtniveau van >300lux , dynamische lichtscenario's en onderhoudsvrije verlichtingsdoelen bereikt. Energiebesparing < 80%

Winkelcentrum - Sterrenhemel

Meer dan 50.000 m2 wooninspiratie en 1.700 parkeerplaatsen zijn in de luifel 1.000 downlighters tot sterrenhemel gecreëerd. Veel uitval brengt enorm veel werk en kosten met zich mee. De lichtopbrengst van de PLL armaturen bleek al direct na oplevering niet afdoende. LuXuZ weet in 1.5 week een complete LED migratie af te ronden met een duurzaam resultaat wat er mag zijn en wat de sterrenhemel tot zijn recht doet komen.

Haven - Straalhal

Deze scheepsbouwer staat bekend om het leveren van korte doorlooptijden voor de bouw en reparaties van zeeschepen. Een straalhal waar continue armaturen door de hitte en vocht vervangen dienden te worden. LuXuZ migreert deze omgeving met een dynamisch en duurzame hal , waar de Nederlandse LED armaturen individueel dimmen en de lichtopbrengst 2 x zoveel is . De energiebesparing van 80% is mooi meegenomen.

Sport - Sporthal

Onze opdrachtgever is een stad uit de top 3, waarin een speciaal team 51 gymzalen beheerd. Doelstelling van deze gemeente is om voor 2023 alle sportcomplexen indoor en outdoor te verduurzamen en daarmee te voldoen aan de Europese klimaatdoelstellingen.

Productieterrein - Kunstgarens

Na de positieve resultaten van de indoor LED migratie is het buitenterrein aan de beurt. Alle gevel, mast en luifel armaturen , waaronder ATEX armaturen zijn in 1 migratie ronde succesvol naar LED omgezet. Geen lichtvervuiling, 75% Energie besparing, betere camera beelden en extra veiligheid als resultaat.

Productieterrein - Celbeton units

Opdrachtgever is een wereldwijde onderneming bekent als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen en cellenbeton. Een onderhoudsvrije terreinverlichting, maximale energiebesparing en geen lichthinder voor de omwonenden was de primaire eis. In 3 fasen zet LuXuZ dit terrein om een een super duurzaam en veilige werkomgeving.

Productiehal - Machines

Deze internationale speler van schoonmaak machines, constateerde dat men 50% meer licht nodig had en geen schaduwwerking.. Het liefst voortbordurend op de bestaande lichtlijnen. In 2.5 weken werden 1.555 armaturen succesvol naar LED gemigreerd. Een top resultaat met 50% energiebesparing t.o.v.. de TL T5 situatie.